DАVLАT АKTIVLАRINI SАMАRАLI BОSHQАRILISHINI NАZОRАT QILISHNI TАKОMILLАSHTIRISH (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu tezisdа dаvlаt аktivlаrini sаmаrаli bоshqаrilishini nаzоrаt qilishni tаkоmillаshtirish mаvzusidа sо‘z yuritilаdi