FERULA TADSHIKORUM PIMENOV ни ИЛДИЗИ ВА БАРГЛАРИДАН АЖРАТИБ ОЛИНГАН ЭФИР МОЙЛАРИНИ КИМЁВИЙ ТАРКИБИ (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ушбу мақолада камёб ўсимлик – Ferula tadshikorum Pimenov доривор ўсимлигининг илдиз ва баргларидан ажратиб олинган эфир мойининг таркиби аниқланган