Bolalar uchun o‘yinlarning tarbiyaviy ahamiyati (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada bola uchun oʻyinlarning tarbiyaviy ahamiyati,ularning bola rivojlanishiga taʼsiri,foydali jihatlari haqida