JISMONIY TARBIYA DARSLARIDA PEDAGOGIK NAZORATINI TASHKIL QILISH (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Jismoniy tarbiya darslarida pedagogik texnologiyalardan samarali foydalanish natijasida, biz o‘quvchilarning barkamol shaxs sifatida tarbiyalaymiz, ijodkorlik qobiliyatlari, ko‘nikma va shaxs hislatlarining shakllantiramiz. O‘quv fanlari va darsdan tashqari mashg’ulotlarda pedagogik texnologiyalardan foydalanish, ijodiy yondoshish, ta’lim jarayoni hamda kasbiy tarbiyani muammoli ta’lim asosida umumlashtirishga asos bo‘ladi