Bolalar tarbiyasida milliy oyinlarning pedagogik psixologik xususiyati (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada Milliy oʻyinlarning bolalar tarbiyasida psixologik pedagogik xususiyatlari bayon qilingan