РАҚАМЛИ ИҚТИСОДИЁТ РИВОЖЛАНИШ ХУСУСИЯТЛАРИ ВА БОШҚАРУВ САМАРАДОРЛИГИНИ ОШИРИШДАГИ ЎРНИ (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Замонавий ривожланиш кишилик жамияти олдида бир қатор муаммоларни келтириб чиқармоқдаки, улардан иқтисодий тизимни янги “саноат инқилоби 4.0” деб номланган технологик инқилоб келтириб чиқарадиган, иқтисодий маконни рақамлаштириш жараёнида шаклланган янги шароитларга мослаштириш ҳал қилувчи омиллардан бири сифатида юзага кўтарилди.