Taqlid so‘zlar tahlili va talqini (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada taqlid so‘zlarning paydo bo‘lishi haqidagi tahlil va talqinlar, uning turli xil ko‘rinishlari, kishilar, jonli va jonsiz predmetlar va hodisalar chiqargan tovushlar taqlidi, holat, harakatlar tasavvurini ifodalovchi birliklar sifatida izohlangan hamda tovushga taqlid va obrazga taqlid so‘zlar tarzida guruhlarga ajratilgan. Taqlid so‘zlar tahlili masalalari ko‘rib chiqilgan.