KALANXOE ( KALANCHOE) OʻSIMLIGINING BIOLOGIK FAOL MODDALARI VA EKSTRAKT OLISH TEXNOLOGIYASI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu tezisda Kalanxoe oʻsimligining botanik tavsifi, ishlatilish sohalari, kimyoviy tarkibi hamda sersuv barglaridan ekstrakt ajratib olinganligi haqida maʼlumot keltirilgan