ПРОСТАТА БЕЗИ ХАВФСИЗ ГИПЕРПЛАЗИЯСИНИНГ Ш ДАВРДАГИ ТЎҚИМА ТУЗИЛМАЛАРИНИНГ МОРФОМЕТРИК КЎРСАТКИЧЛАРИ (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Охирги йиллардаги илмий-тадкикот ишларда простата безининг xавфсиз гиперплазиясида (ПБХГ) простата безининг ўсишини таъминлашда строма билан стромал–эпителиал ўзаро муносабатнинг аҳамияти таъкидланмоқда.