PEDAGOG TARBIYACHILARNI TAYYORLASHDA INNOVATSION TA’LIM TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada innavatsion ta’lim texnologiyalaridan foydalangan holda bo‘lajak pedagog tarbiyachilarni tayyorlashning innovatsion texnologiyalaridan foydalanish masalalariga qarab chiqilgan