КУЧЛИ ТAЪСИР ҚИЛУВЧИ ЁКИ ЗAҲAРЛИ МОДДAЛAРНИ ҚОУНГA ХИЛОФ РAВИШДA МУОМAЛAГA КИРИТИШ ЖИНОЯТИНИНГ КРИМИНAЛИСТИК ХУСУСИЯТИ (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Мақолада кучли таъсир қилувчи ёки заҳарли моддаларни қонунга хилоф равишда муомалага киритиш жиноятининг криминалистик тавсифлари, жиноий ҳуқуқий жиҳатлари кўрсатилиб, тергов жараёнларида терговчи ёки суриштирувчи томонидан инобатга олиниши лозим бўлган ҳолатлар ифодаланган