YURIST NUTQINING EKSTARLINGVISTIK XUSUSIYATLARI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Bugungi zamonaviy yuristlar so‘zga chechan, badiiy didli, o‘z fikrini og‘zaki va yozma ravishda yuqori darajada ifodalay oladigan bo'Iishi zarur. Shu bilan bir qatorda har bir yuristning o’ziga xos ekstarlingvistik xususiyatlarini ham sanab o’tishimiz mumkin. Mazkur maqolada ham aynan shu mavzuda bir qator ilmiy mulohazalar ilgari surilgan