Tabiiy tolalardan olingan olovbardosh matolarning sifat kо‘rsatkichlarini baholash (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada tabiiy tolalardan olingan iplarning sifat kо‘rsatkichlarini hamda olovbardoshlik xususiyatini oshirish jarayonlari keltirilgan.