O‘zbekiston Respublikasi standartlashtirish sohasida davlat nazorati (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Dastlab O‘zbekiston Respublikasining “Standartlashtirish to‘g‘risida”gi Qonuni 1993 yil 28 dekabrda qabul qilingan, keyinchalik 2022 yil 3 noyabrda O‘RQ-800 chi son bilan qaytadan qabul qilingan 31 moddadan iborat