Raqamli texnologiyalar asosida o‘qitishning tashkiliy-uslubiy tamoyillari. (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2026)
Mazkur maqolada raqamli texnologiyalar asosida o‘qitishni tashkil etishning tashkiliy va uslubiy tamoyillari yoritib berilgan. Unda zamonaviy ta’lim jarayonida axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan samarali foydalanish, o‘quv jarayonini individuallashtirish, interfaol metodlarni joriy etish hamda masofaviy ta’lim imkoniyatlarini kengaytirish masalalari tahlil qilinadi. Shuningdek, raqamli ta’lim muhitida o‘qituvchi va talabaning o‘zaro hamkorligi, o‘quv resurslarini boshqarish va baholash tizimlarining ahamiyati ko‘rib chiqiladi.