OLIY TA’LIMDA INNOVATSION YONDOSHUVLAR ASOSIDA O‘QITISHNI TASHKIL ETISH (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Mazkur maqolada amaliy fizika bo‘yicha zamonaviy, ilg‘or kadrlarni tayyorlashda innovatsion yondashuvlar va tadqiqotlarning o‘rni tahlil qilingan. Shuningdek, maqolada milliy va xalqaro ilmiy markazlar bilan hamkorlikda olib borilayotgan loyihalarning talaba va yosh tadqiqotchilar malakasini oshirishga qo‘shayotgan hissasi muhokama qilingan.