O’QUVCHILARINI SAMARALI MULOQOTGA O’RGATISHNING O’ZIGA XOS USULLAR (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
boshlang’ich sinf o’quvchilarini samarali muloqotga o’rgatishning o’ziga xos usullari to’g’risida to’liq ma’lumot berilgan.