O‘QUVCHILAR VA OTA-ONALAR UCHUN PSIXOLOGIK MASLAHATNI TASHKIL ETISH (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ma’lumki, psixologiya fani shaxsdagi psixik holatlar, psixik faktlar, psixikaning namoyon bo‘lishi va taraqqiyoti qonuniyatlarini o‘rganadi. Insonni taraqqiyotga boshlovchi to‘rt omil mavjud, ular irsiyat, muhit, ta’lim-tarbiya va shaxsning o‘z faolligi bo‘lib hisoblanadi.