AXBOROT TEXNOLOGIYALARI O'QUV MASHG'ULOTLARIDA SUN'IY INTELLEKT TEXNOLOGIYALARINI INTEGRATSIYA QILISH ORQALI TALABALAR KREATIV FIKRLASH KOMPETENTSIYALARINI RIVOJLANTIRISH (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
ushbu ilmiy maqolada zamonaviy ta'lim tizimida axborot texnologiyalari (AT) fanini o'qitishda sun'iy intellekt (SI) texnologiyalarini integratsiya qilish talabalar kreativ fikrlash kompetensiyalarini rivojlantirishning muhim omili yoritib berilgan. Ushbu maqolada SI vositalarining AT darslarida qo'llanilishi, uning kreativlikka ta'siri, amaliy misollar va O'zbekiston ta'lim islohotlari doirasidagi imkoniyatlar tahlil etiladi.