FIZIKANI O’QITISHDA IJTIMOIY-IQTISODIY FANLAR BILAN INTEGRATSIYASINI TA’MINLASH TEXNOLOGIYASI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
ushbu tezisda fizikani o`qitishda ijtimoiy-iqtisodiy fanlar bilan bog`liqlikni ta`minlash texnologiyasi keltirilgan. Bunda atom fizikasi misolida ingliz tili bilan integratsiyani ta`minlab o`tish usullari berilgan. Keyin esa fizika fanini iqtisod fani bilan aloqadorlikda o`qitish texnologiyasi berilgan . Zamonaviy dunyoda zamonaviy ta`lim texnologiyalaridan foydalanish o`qitish  samaradorliginining kalitidir.