NEMIS TILI DARSLARIDA YOZISHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Mazkur maqolada nemis tili darslarida yozish ko‘nikmasini tutgan o‘rni va uning o‘ziga xos xususiyatlari haqida fikr yuritiladi.