Rossiya madaniyati va urf-odatlari. (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Mazkur maqolada Rossiya Federatsiyasining boy madaniy merosi, qadimiy urf-odatlari va an’anaviy bayramlari yoritilgan. Bu maqola ikki xalq o‘rtasidagi do‘stlik va madaniy almashinuvni mustahkamlashga xizmat qiladi.