ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИ ҚОНУНЧИЛИГИДА ОИЛА ХУҚУҚИНИНГ МУАММОЛАРИ (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Мазкур мақолада  оила хуқуқида мавжуд бўлган ўта долзарб муаммолар кўриб чиқилган, оилани химоя қилиш борасидаги суд амалиёти тахлил этилган, шунингдек, Ўзбекистон Республикаси оила қонунчилигини тегишли йўналишларини такомиллаштириш лозимлиги таклиф этилган.