MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA O’TKAZILADIGAN DIDAKTIK O`YINLARDAN FOYDALANISHNING MAQSAD VA VAZIFALARI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida o’tkaziladigan didaktik o`yinlar orqali   mashg‘ulotlarining tuzilishi va mazmuni haqida so’z borgan.