“Ilk qadam” davlat o‘quv dasturi asosida bolalarning 3 yoshdan 7 yoshgacha bo‘lgan davrida jismoniy rivojlanish va va sog‘lom turmush tarzini shakllantirish (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
ushbu maqolada 3 yoshdan 7 yoshgacha bo’lgan bolalarni jismoniy rivojlanish bosqichlari, ularning yosh hususiyatlarini inobatga olgan holda mashg’ulotlar soni, yil oxirida jirmoniy rivojlanish natijalari ko’rsatgichlari haqida yozilgan.