IKKI O’ZGARUVCHILI GIPERGIOMETRIK FUNKSIYANING UMUMIY YECHIMLARI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada ikki o’zgaruvchili Gipergiometrik funksiyaning umumiy yechimlari va xossalari kiritilgan. Xususan Gipergiometrik funksiyaning umumiy yechimlari topilgan va sodda ko’rinishga keltirilgan. Ularning umumiy formulasi topilgan. Bu esa ayrim masalalarni yechishda bir muncha oson bo’ladi. Ushbu yechimda asosan murakkab funksiyanining birinchi, ikkinchi va uchinchi tartibli hosilalari orqali yechim topilgan. Murakkab funksiyaning barcha  hosilalari to’liq ko’rsatilishiga sabab esa sigma funksiya  ikki o’zgaruvchili funksiya bo’lganidadir. Chunki ularni x va y  hosilalarida turli ko’rinishda bo’lishidir. Uning ko’rinishini quyidagi yechimlarda ko’rish mumkin.ularning barcha murakkab yechimlari keltirilgan