ЗНАЧЕНИЕ УСВОЕНИЯ ДУХОВНО-НРАВСТВЕННЫХ КАЧЕСТВ В РАЗВИТИИ СОЦИАЛЬНОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ СТУДЕНТОК (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Oliy ta’lim tizimida talaba-qizlarning ijtimoiy faolligini rivojlantirish muhim omil sifatida jamiyatdagi maʼnaviy-axloqiy sifatlarni oʼzlashtirish va ularga erishish yoʼllarini belgilaydi. Ushbu maqolada talaba-qizlarning ijtimoiy faolligi va tashabbuskorligini qo‘llab-quvvatlashga yo‘naltirilgan ijodiy faoliyatni yaratishning nazariy jihatlari yoritilgan.