(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Bo‘lajak o‘qituvchilarda kreativ salohiyatni rivojlantirish strategiyalari zamonaviy ta’lim tizimining ajralmas qismi hisoblanadi. Ushbu maqolada kreativ salohiyatni rivojlantirishning mazmuni, shakl va usullari tahlil qilinadi. O‘quv jarayonida innovatsion metodlar, interaktiv usullar va amaliy mashg‘ulotlar orqali o‘qituvchilarning ijodkorlik qobiliyatlarini oshirish mumkinligi ko‘rsatib beriladi. Shuningdek, pedagogik muhitda ijodiy fikrlashni rag’batlantirish uchun zarur shart-sharoitlar va resurslar taqdim etiladi. Maqola bo‘lajak o‘qituvchilarning kasbiy tayyorgarlik jarayonida kreativ salohiyatni rivojlantirishga qaratilgan tavsiyalarni o‘z ichiga oladi.