(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Mazkur tadqiqotimizning asosiy maqsadi-boshlang‘ich sinflarda tabiiy fanlarni o‘qitishda media vositalar yordamida ta’lim samaradorligini oshirish va o‘quvchilarning qiziqishini orttirish.Tadqiqotimizning vazifasi-Media vositalarining ta’limdagi ahamiyatini aniqlash. Interaktiv o‘qitish metodlarini ishlab chiqish.O‘quvchilarning o‘zlashtirish darajasini o‘rganish.Samarali dars tashkil etish usullarini aniqlash.