(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Bul maqalada ata-analar hám perzentler ortasındaǵı múnásebetlerdiń ózgeshelikleri haqqındaǵı maǵlıwmatlar keltirilgen. Maqalada shańaraqta perzent hám ata-analar ortasındaǵı múnásebetler máselesi boyınsha filosofiyalıq hám psixologiyalıq jantasıwlar kórip shıǵıladı, zamanagóy shańaraqta ata-analar hám balalar ortasındaǵı múnásebetlerdiń ózine tán ózgesheliklerin analiz qılınadı.