(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada muallif tomonidan O‘zbekiston SSRda paxta yakka hokimligini o‘rnatilishi aholining ijtimoiy va iqtisodiy hayotining og‘irlashuvi, aholi o’rtasida turli xil kasalliklarning tarqalishi, Orol fojeyasi to’g’risidagi ma’lumotlar tarixiy nuqtai nazardan tahlil qilingan