(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Kichkina biznes va tadbirkorlik sohasi bugungi kunda nafaqat milliy, balki global iqtisodiy rivojlanishning muhim tarkibiy qismiga aylanib ulgurdi. Shu bilan birga, raqamli texnologiyalar va platformalarning rivojlanishi tadbirkorlarga yangi imkoniyatlar va mahsulotlarni bozorga taqdim etishda katta yordam beradi. Har bir tadbirkorning muvaffaqiyatiga ta’sir etuvchi omillardan biri, raqamli xizmatlar va onlayn platformalardan samarali foydalanishdir.