(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Бугунги кунда иқтисодиётнинг барқарорлиги ва ривожланиши кўп жиҳатдан кичик бизнес корхоналарининг самарадорлигига боғлиқ. Ушбу корхоналар иқтисодий тизимда фаол рол ўйнаб, янги иш ўринлари яратиш, инновациялар жорий этиш ва маҳаллий бозорнинг эҳтиёжларини қондириш орқали иқтисодий ўсишга ҳисса қўшади. Шу билан бирга, рақобатбардош муҳитнинг тобора кучайиши кичик бизнес субъектларини янги ёндашувлар ва замонавий технологиялардан фойдаланишга ундамоқда.