(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada Xorazm viloyati suv iqlim sharoitiga tropik suv o`simliklarining moslanish xususiyatlari va ularning bioekologik xususiyarlari ,tur tarkibi hamda ahamiyati haqida ma`lumotlar berilgan