(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu tezisda tijorat banklarida ichki auditning samarali tashkil etilishi va uning bank faoliyati barqarorligini oshirishdagi ahamiyati tahlil qilinadi. Ichki audit tizimining dolzarb masalalari, zamonaviy usullar va texnologiyalardan foydalanish yo‘llari ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, ichki auditning muvofiqlik, samaradorlik va foydalanuvchanlik mezonlari yoritilgan.