(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada Axborot xavfsizligi tushunchasi nazariyasi va uning jamiyat hayotidagi roli, xususan, texnik imkoniyatlar, kiberxavfsizlik, axborotning yoshlar ongiga ta’siri yoritilgan bo’lib, axborot xavfsizligini ta’minlashdagi chora - tadbirlar haqida so’z boradi