(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada Javlon Jovliyevning "Qoʼrqma" asari tahlil qilinadi.Javlon Jovliyevning "Qo’rqma" asari insonning ichki kurashi va qo’rquv bilan yuzlashish mavzusini yoritadi. Asar qahramonining hayotida yuzaga kelgan qiyinchiliklar va sinovlarga qarshi kurashini tasvirlaydi, uning ichki dunyosidagi qo’rquvni yengib, hayotga bo’lgan ishonchini tiklash jarayoni orqali inson ruhi va irodasining kuchi ko’rsatiladi.