(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada 4K yondashuvi asosida musiqa darslarini tashkil etishga qaratilgan. 4K (Critical Thinking, Communication, Collaboration, Creativity) yondashuvi o‘quv jarayonida talabalarni faol ishtirok etishga, ijodiy fikrlashga va jamoaviy ishlashga rag‘batlantiradi. Musiqa darslarida bu yondashuvni qo‘llash orqali talabalarga musiqa nazariyasi va amaliyotini chuqurroq o‘rganish imkoniyati yaratiladi. Darslar interaktiv formatda o‘tkazilib, talabalar o‘z fikrlarini erkin ifoda etishlari uchun sharoitlar yaratiladi. Shuningdek, musiqiy asarlarni yaratish va ijro etish jarayonida jamoaviy hamkorlikni rivojlantirishga alohida e’tibor qaratiladi.