(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada hujayralarning bo`linishni, mitoz va meyoz, bo`linish usullari, mitoz va meyoz sxemalari haqida so`z yuritiladi.