(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada Yangi qadriyatlarning yuzaga kelishi, Qadriyatlar falsafasining shakllanishi, aksiologik yondashuvning mazmun mohiyati, aksiologik ongning mavjudligi, Qadriyashunoslik aksiologik ong, qadrlash tuyg`usi, aksiologik bilish, qadriyatli yondashuv, pedagogik jarayonni va uning sub’ektlari bilan o‘zaro ta’sirini ochib berish jarayoni yoritilgan.