(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada Xorazm viloyati sharoitida tabiiy ko`l,suv havzalari va zaxkashlarida uchraydigan ryaskadoshlar oilasiga kiruvchi o`simliklarning bioekologik xususiyatlari, tur tarkibi va ularni ozuqa manbai sifatidagi ahamiyati haqida ma’lumotlar berilgan.