(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Maqolada koreys tilida mavzud bo‘lgan hurmat kategoriyasining tarixi va hozirgi kundagi ahamiyati, noramiy va leksik uslubiyati haqida bayon etiladi.