(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Мақолада қадим замонлардан Хоразм воҳасининг Жанубий Сибирь халқлари билан иқтисодий ва маданий алоқалари тарихига бағишланган бўлиб, шу иқтисодий алоқалар таъсирида Сибирнинг фин-угор халқлари тиллари ривожланишида хоразмий тилининг ўрни хусусида сўз юритилган.