(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Bachadon saratoni jarroxlik amaliyotidan so‘ng bemorlarning stress holatlari, ularning psixologik va jismoniy salomatligiga ta’siri, shuningdek, reabilitatsiya jarayonida stressni boshqarish usullari haqida ma’lumot beriladi. Bachadon saratoni bilan og‘rigan bemorlar ko‘pincha amaliyotdan keyin turli xil psixologik muammolar va stress holatlari bilan duch keladilar. Ushbu tadqiqot, shuningdek, amaliyotdan keyin stressni kamaytirish va bemorlarning hayot sifatini yaxshilash uchun samarali strategiyalarni taklif etadi