(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada Xorazm viloyati sharoitida tabiiy ko`l,suv havzalari va zaxkashlarida uchraydigan yuksak suv o`simliklarning ekologik guruxlari,tur tarkibi va ularni xalq xo`jaligidagi ahamiyati haqida ma’lumotlar berilgan.