(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu tezisda O’zbekistondagi byudjet taqchilligining hozirgi holatini tahlil qilishda foydali bo’lishi mumkin. O’zbekiston byudjet taqchilligi haqida nazariy va tahliliy ma’lumotlar keltirib o’tilgan va kelgusi yillar uchun ham ehtimoliy statistik ma’lumotlar bilan boyitilgan.