(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada badiiy matnni lingvistik tahlil qilishning turli aspektlari o’rganiladi. Adabiyotlar tahlili asosida badiiy matnning lingvistik xususiyatlari, tahlil metodlari va zamonaviy yondashuvlar ko’rib chiqiladi. Natijalar qismida badiiy matnning fonetik, leksik, grammatik va uslubiy jihatlari tahlil qilinadi. Muhokama qismida esa badiiy matnni lingvistik tahlil qilishning ahamiyati va kelajak istiqbollari muhokama qilinadi.