(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqola ehtimollar nazariyasi va statistikaning zamonaviy hayotdagi ahamiyatini o’rganadi. Tadqiqot adabiyotlar tahlili orqali ushbu sohalarning turli sohalardagi qo’llanilishini ko’rib chiqadi va ularning jamiyatga ta’sirini baholaydi. Natijalar ehtimollar nazariyasi va statistikaning qaror qabul qilish, risk boshqaruvi, ma’lumotlar tahlili va boshqa ko’plab sohalarda muhim ahamiyatga ega ekanligini ko’rsatadi.