(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Maqolada qadimgi davrdan Vii asrgacha Markaziy Osiyo va Yunonistonda taʼlim -tarbiyaning paydo boʻlishi va uning tarixiy rivojlanishi yotadi