(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Marketing strategiyasi - tashkiliy strategiyaning ajralmas qismi. Muayyan bozor sharoitida, muayyan vaziyatda, to’g’ri marketing strategiyasini o’rnatish kompaniyaning yanada samarali rivojlanishiga imkon beradi. Marketing strategiyasini shakllantirish tashkilotga o’z siyosatini hisobga olgan holda o’z faoliyatini rejalashtirishga yordam beradigan ijrochi rejaning mavjudligini o’z ichiga oladi